LoistoCast
LoistoCast
0 Subscribers
0

LC43:ssa löydetään alakanttiin suomalaisittain menneen Champions Cupin hopeareunus, katsotaan maajoukkueiden kokoonpanot viikonlopun otteluihin & arvioidaan yhdessä kuulijoiden kanssa uutta tulospalvelua.Toisessa erässä haastatellaan U19-maajoukkueen päävalmentaja Simo Leppästä, joka matkaa maajoukkueen kanssa Täbyhyn Ruotsia vastaan pelattaviin tuplamaaotteluihin.--AIKALEIMAT:Erä 1 (00:00)KuulumisetChampions Cup: Hyvää yötä suomalaisjengit (04:19)Naisten maajoukkue EFT:hen (16:19)U19 tuplamaaotteluihin Täbyssa (27:36)Erä 2 (35:44)Haastattelussa U19-maajoukkueen päävalmentaja Simo LeppänenErä 3 (01:06:22)UutiskatsausT18 SM-alkusarjan aloitusviikonloppu (01:15:01)Kuulijakysymykset (01:19:55)--Pistä päivämäärät muistiin: U19 MM-kisat pelataan Lahdessa 8.-12.5.2024!--‼ Puheenaiheet, kysymykset ja vierastoiveet viikon jaksoa varten edeltävän viikon sunnuntaihin mennessä palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin. ‼--Somet: @loistocastPalautteet ja kysymykset: palaute@loistocast.com--LoistoCast on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoilla--Jaksokuva by Joni Salo-oja / @amfigoriaAlkuperäinen kuva by Juhani Järvenpää